Szerző: Sine Lege » 2014 május 24. szombat 16:35:16
Koszi sracok a biztatast!
Bocsanat h csak most irok, de nagyon elfoglalt itt az ember fia!:)
6. Nap, 22.03.2014
A szukseges melyseg es szelvedettseg miatt Kek Luk a helyszin. Ma 51m-t kerek Shaun-tol. Ma megint szelesebb, de azert nem olyan veszes. Itt szoktak stretchingelni, es h ne logjak ki a sorbol en is megahajlok a felsobb akaratnak, feltantorgok a lukkal szemben levo etterem tetejere, ahonnan gyonyoru a kilatas a hole-ra.
Miutan Shaun bement intezni a bolyakat, csak utana kezdunk oltozkodni, mert legalabb 20 perc mig beallit mindent. Eleg uri dolgunk van, mondjuk ezert is fizettunk, es csak hetyken beuszunk az adott kotelhez, ami max 30-40 meterre lehet. A merulesre terve, ma mar kezdtem jobban viszonyulni a nyomashoz, es a negativ is ment vegre erolkodes nelkul 10m ala. Vegul ma 50.0m lett kereken a legmellyebb, de meg van mit javitani. A sulyozasom kezd jo lenni, az elso par napon csak 3 kilo olmot hasznaltam, de ereztem h ez keves, es kertem meg 1 kilot. Szoval most mar alakul a freefall is.
Ahogy az angol mondana: getting better and better!:)
A 7-dik nap Ras Mohamed nemzeti park, ami nagyon jol is jott mar, mert faradok rendesen. Orult szep a hely, keszitettem par kepet es videot, majd otthon megmutatom, ha van ra igeny.
Udv,
Sine